Ana Sayfa Hesap ve Veri Silme
Hesabınızı ve verilerinizi silin
Hesabınızı sildiğinizde:
- Profil bilgileriniz, kayıtlı verileriniz ve geçmiş işlemleriniz kalıcı olarak silinir.
- Aktif abonelikleriniz varsa derhal sonlandırılır ve iade yapılmaz.
- Talebiniz alındıktan sonra ortalama 1-2 saat, en geç 2 iş günü içinde işlenir.
- Vazgeçerseniz SMS ile gönderilen iptal bağlantısına tıklayarak talebinizi geri çekebilirsiniz.